Essence Shine last & go! gel nagellak – 49 Need your love

Onlangs besefte ik me dat mijn doos met nagellakjes té vol zat. Hij ging namelijk niet meer dicht, oeps.. Nadat ik deze had uitgezocht kwam ik weer allerlei mooie (winter)kleurtjes tegen, waaronder deze hele diepe kleur met een rode gloed. Ik vond het kleurtje helemaal bij het koude seizoen passen. Ik heb er meteen mijn nagels mee gelakt! Ben je benieuwd om welk kleurtje het gaat en hoe deze veranderd in ander licht, lees dan gauw verder!

Essence nagellak: Shine last & go!

de kleuren
Essence is al een erg bekend (budget) merk in de drogisterijen. Toch doen ze het naar mijn mening steeds beter! Vorig jaar heeft Essence deze lijn ontworpen die de oude lijn ‘the gel nail polish‘ vervangt. Ik vond hier eigenlijk ook niks mis mee maar over deze ben ik nog enthousiaster. Was dit wel mogelijk?
De collectie bestaat uit 50 kleuren, zo is er voor ieder wat wils! De kleuren zijn lekker intens en hebben een mooie glans erop zitten door de gel-formule.
De gel-formule zorgt er ook voor dat de nagellak langer blijft zitten.

Net zoals de make-up van Essence zijn de lakjes vegan. Essence heeft dus geen ingrediënten gebruikt in haar producten die getest zijn op dieren. Voor mij is dit altijd een bonus. Ingrediënten testen in deze tijd onnodig.

49 Need your love

Volgens mij viel dit kleurtje in de oude lijn onder ‘the darks’. Het is dan ook echt een van de donkerdere kleuren in de shade range van Essence.
Het lijkt een bruin/zwarte kleur te zijn in het donker maar bij wat meer licht valt de rode gloed je op. Op de foto’s heb ik 2 laagjes aangebracht zodat de kleur mooi egaal werd. Mijn enige minpuntje aan dit kleurtje is dat je goed moet opletten tijdens het lakken dat je op de ene nagel niet meer aanbrengt dan op de andere. Dit kan er namelijk voor zorgen dat er een kleurverschil ontstaat.

Geen hele nette lakker maar ik wilde de kleur ook in een ander licht laten zien.

Conclusie

De nagellak lakt ontzettend fijn, heeft een mooie glans, een breed en afgerond kwastje. Hierdoor ben je ontzettend snel klaar, helemaal top! Op de foto’s heb ik de nagellak al bijna 1 week erop zitten en nog geen chips. Meestal blijft een Essence lakje er bij mij 1 – 1,5 week op zitten. Bij 1,5 week zitten er dan wel her en der chips in. Voor de prijs van €1,69 voor 8ml vind ik dit helemaal prima.

Wat is jouw favoriete kleur?

Essence kun je o.a. kopen bij de Kruidvat en Etos voor €1,69.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s